Lid worden BB De Woerd

Hoe meer ondernemers lid zijn van BB De Woerd, hoe krachtiger de stem die we kunnen laten horen. Daarom is het belangrijk dat ook úw bedrijf vertegenwoordigd is in onze belangenvereniging. Daardoor heeft u de mogelijkheid om eisen en wensen die u heeft om uw huisvesting op het terrein de verbeteren naar voren te brengen. BB De Woerd is een veelgevraagde gesprekspartner voor uiteenlopende partijen, binnen en buiten het Westland.

 

 • U heeft een aanspreekpunt voor al uw vragen over uw huisvesting op bedrijventerrein De Woerd. En u heeft zekerheid dat het actieve bestuur alles in het werkt stelt om bij te dragen aan een plezierige werkomgeving voor uw bedrijf en dat van uw collega-ondernemers. 
 • Er wordt tweemaal per jaar een schouw gehouden, waarbij de kwaliteit van het totale bedrijventerrein onder de loep wordt genomen. Een goed verzorgd bedrijventerrein heeft immers zijn weerslag op al de panden en in het verlengde daarvan op de waarde van de objecten. Dit gebeurt in samenwerking met politie, brandweer en de gemeente. 
 • Gezamenlijke inkoopinitiatieven kunnen uw bedrijf veel geld besparen. Mocht u geïnteresseerd zijn, dan kunt u zich hiervoor aanmelden via het secretariaat. Als lid van BB De Woerd kunt u van voordeel op de onderstaande terreinen genieten:
  Een gezamenlijk afvalcontract met Van Vliet Contrans. 
  Het contract is afgesloten in 2007 en wordt elke paar jaar opnieuw bezien en is exclusief voor leden van BB De Woerd.
  Voordeel op uw brandstof.
  Wist u dat u voordeliger kunt tanken als lid van BB De Woerd? In 2012 is een deal gesloten met Argos. Daarbij zijn aantrekkelijke condities afgesproken voor onze leden die bij Argos komen tanken. 
 • U wordt als eerste op de hoogte gehouden van nieuwe plannen rond De Woerd.
 • In toenemende mate wordt gekeken naar een zo duurzaam mogelijke bedrijfsvoering, al dan niet ingegeven door (regelgeving van) overheden. Het bestuur richt zich op het geven van informatie aan de leden over aspecten die kunnen bijdragen aan een duurzame leefomgeving.
 • Alleen voor leden is vermelding op de bewegwijzering op het bedrijventerrein mogelijk. Dit wordt al sinds de start van bedrijventerrein de Woerd geregeld door het bedrijf REVIS Verkeerstechniek. Voor € 100,00 exclusief btw per jaar staat ook uw bedrijfsnaam op de bewegwijzeringsborden! Heeft u interesse? Neem dan contact op met het secretariaat van BB de Woerd.
 • Alle leden van BB De Woerd worden in de gelegenheid gesteld om hun logo op de website van BB De Woerd te laten vermelden. Ook wordt de mogelijkheid geboden om uw bedrijf in een nieuwsbrief te presenteren.
 • U heeft de gelegenheid om andere ondernemers te leren kennen en uw netwerk uit te breiden. Regelmatig worden er bijeenkomsten georganiseerd waarbij het merendeel van de leden present is. Nieuwe afnemers van uw bedrijf zijn vaak heel dichtbij huis te vinden!

Word nu lid

* verplichte velden