Ga direct naar de inhoud.

Een vereniging die de mouwen opstroopt

Er zijn tal van onderwerpen waarover ondernemers kúnnen en móeten meepraten: verkeer, infrastructuur, bewegwijzering, veiligheid en ga zo maar door. Door één duidelijke spreekbuis te hanteren, weten andere partijen ons eerder te vinden.

Algemene Ledenvergadering, Leren en Inspireren middag en Kerstborrel

IMG 5148

Belangenvereniging Bedrijventerrein De Woerd organiseert jaarlijks een Algemene Ledenvergadering, Leren en Inspireren middag en Kerstborrel

Lees meer

Overzicht AED, BHV en EHBO

aed

Onder het motto "Beter een goede buur, dan een verre vriend" is het goed te weten waar u terecht kunt in geval van nood. Daarom vindt u hieronder een overzicht van de aanwezige AED's, BHV'ers en EHBO'ers op het bedrijventerrein.

Heeft u ook medewerkers met BHV of EHBO of heeft u een AED in uw bedrijf? Aanvullingen op onderstaand overzicht ontvangen we graag via info@bbdewoerd.nl

Lees meer

Veiligheid

IMG 5173

De vereniging houdt zicht actief bezig met de veiligheid. Die veiligheid omvat enerzijds de veiligheid van het verkeer. Snelheidsremmende maatregelen moeten ervoor zorgen dat de snelheid van rijdende auto's wordt verminderd. Evenals verlichting, belijning en goede verkeersborden die duidelijk maken welke regels er gelden op ons bedrijventerrein. Anderzijds hebben we aandacht voor veiligheid van alle personen werkzaam op ons bedrijventerrein.

Gezamenlijk afvalcontract

Foto 4

BB De Woerd heeft een gezamenlijk afvalcontract afgesloten met Van Vliet Contrans, waaraan thans 45 bedrijven deelnemen. Hierdoor is een collectief voordeel bereikt waardoor velen hun contributie al snel terugverdienen. Door de gezamenlijke afspraak is het aantal autobewegingen verminderd (van Vliet Contrans kan de afvaltransporten immers optimaliseren) en is de dienstverlening verder verbeterd. Ook vindt jaarlijks een controle van de ingediende facturen plaats. Het contract is afgesloten in 2020 en wordt elke paar jaar opnieuw bezien en is exclusief voor leden van BB De Woerd.