Safe2Crypto

logo licht fnal CMYK 150dpi

Wij willen ons graag even voorstellen, ons bedrijf houdt zich bezig met een volledige service op het
gebied van crypto in eigen beheer. 

Veel mensen willen wel crypto bezitten, maar weten niet waar en hoe ze moeten beginnen. Er wordt heel veel reclame gemaakt en juist daarom zien veel mensen door de bomen het bos niet meer. Wij hebben een unieke aanpak door u persoonlijk te begeleiden met het aanmaken van een account bij een exchange (cryptobeurs) tot en met het veilig opslaan van crypto in een eigen wallet.

Ook wanneer u al crypto bezit op andere exchanges begeleiden wij u vanaf hier verder.

Uiteraard begeleiden wij onze klanten met de hele procedure en zorgen wij voor een juiste documentatie, inclusief de benodigde handleidingen.
Stel dat na uw overlijden niemand weet dat u cryptocurrency’s bezit? Het is belangrijk dat één van uw naasten weet waar u uw gegevens heeft bewaard. Wanneer het onverhoopt nodig is en uw naasten over de gegevens kunnen beschikken, kunnen zij bij ons terecht om ze hierbij te helpen, zodat uw cryptocurrency’s niet verloren gaan. Veel mensen weten ook niet dat je je cryptovermogen moet aangeven bij de jaarlijkse belastingaangifte. Wij verzorgen voor u de waardeoverzichten met de juiste waarden, op basis van door de u aangeleverde aantallen.


Steeds vaker vragen banken om uw transacties helder aan te leveren in verband met de herkomst van uw vermogen. Wij hebben als eerste en nog enige in Nederland een partnership met Koinly. Met de software van deze partij kunnen we complete overzichten maken waarin alle transacties inzichtelijk worden, zodat deze aansluiten met de exchanges waar u op heeft gehandeld. Mochten klanten extra ondersteuning willen kunnen ze bij ons ook een abonnement afsluiten op die
manier kunnen ze altijd met vragen bij ons terecht. Ons doel is dat iedereen zijn eigen cryptoportfolio op een veilige manier kan beheren en daardoor baas is en blijft over zijn eigen bezit. Als u vragen heeft of geïnteresseerd bent in het investeren in deze dynamische en groeiende markt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om een afspraak te maken.

We kijken ernaar uit om u te ontmoeten!

Terug naar overzicht