Suzanne Klijn

suzanne

Suzanne Klijn – Bestuurslid

  • Digitale nieuwsbrieven (delen van kennis)
  • Social Media 
  • Netwerkborrels 
  • Onderhouden van website
  • Ledenbeheer en behoud

"Als Commercieel directeur bij Reinders & van Soest ben ik verantwoordelijk voor het hele commerciële speelveld, waarin ik het belangrijk vind dat de klant een luisterend oor heeft en er proactief met de klant wordt meegedacht. Samen zoeken naar oplossingen en mogelijkheden om de organisatie het best tot haar recht te laten komen, is wat ik graag doe.

Na een carrièrestart in de modebranche heb ik de overstap gemaakt naar het HR vak en een studie HBO P&A gevolgd. Inmiddels 17 jaar geleden ben ik samen met Esther Reinders, Reinders & van Soest gestart. Met een enthousiast en gemotiveerd team ontzorgen we in Zuid-Holland ondernemers op HR gebied.

Naast mijn commerciële activiteiten, ben ik ook werkzaam als HR adviseur en vind ik het een uitdaging om samen met mijn opdrachtgevers te sparren over duurzame inzetbaarheid van medewerkers, strategische personeelsplanning en organisaties ondersteunen bij individueel of collectief ontslag.”

Heb je vragen over de portefeuille van Suzanne Klijn - van Soest? Stuur haar een e-mail of bel haar op het nummer 06-43009125.

Terug naar overzicht