Frans Zwarts

1619202829224

Ons bedrijf is al jarenlang lid van BB De Woerd.

Doordat we al geruime tijd lid zijn hebben we de ontwikkelingen in de loop der jaren kunnen volgen en hebben we mogen ervaren dat er de afgelopen jaren veel in positieve zin is veranderd. De algehele uitstraling van ons bedrijventerrein heeft een enorme upgrade gehad. Dit was zeker nodig en het is mooi om te zien welke positieve invloed dit heeft op ons ondernemersklimaat.

We zijn gehuisvest op een goed verzorgd bedrijventerrein en wanneer je gasten of klanten wilt ontvangen heeft een verzorgde uitstraling van de omgeving en je pand een positieve invloed. Toen ik werd benaderd door het bestuur van BB De Woerd met de vraag of ik voorzitter wilde worden van onze vereniging zei ik uiteraard: Ja.

Je voelt je vereerd dat je je steentje mag bijdragen aan het blijven verbeteren en upgraden van ons mooie bedrijventerrein.

Onze aandacht blijft in eerste instantie uitgaan naar een verzorgd en veilig bedrijventerrein.

Het onderlinge contact tussen ondernemers willen we ook graag bevorderen. Door een goed contact is het makkelijker onderling zaken te doen en is er meer begrip en acceptatie bij eventuele overlast. Dit is onder andere een van de redenen waarom het belangrijk is dat de leden de vergaderingen bijwonen, waarbij vaak en formele met het informele wordt gecombineerd!

Als vereniging houden we tevens contact met de Gemeente Westland inzake zaken, die het openbaar gebied betreffen. Doordat we meerdere bedrijven vertegenwoordigen zijn we een serieuze gesprekspartner voor de gemeente.

Als bestuur maken we ons hard om ons bedrijventerrein mooi, leefbaar en goed werkbaar te houden. Dit kan uiteraard alleen wanneer iedereen zijn steentje bijdraagt. We hebben tenslotte een gemeenschappelijk doel op ons bedrijventerrein: goed en verantwoord ondernemen!

Terug naar overzicht