Aanmelding ledenbijeenkomst en event 20-jarig bestaan BB de Woerd

Het is tijd om de datum 2 juli 2024 15:00 uur te markeren in jullie agenda's, want de viering van het 20-jarig bestaan van BB de Woerd staat voor de deur. Na de positieve reacties op de vooraankondiging over de viering van het 20-jarig bestaan van BB de Woerd, is het nu tijd voor het vervolg.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we hebben gekozen voor een levendig en interactief evenement om dit mijlpaalmoment te vieren. De locatie voor deze feestelijke gelegenheid is De Tuinderij, Van Wijklaan 2 in De Lier, een bekende plek voor velen.

Bereid je voor op een spannende uitdaging, want alle deelnemers worden betrokken bij twee opwindende activiteiten. De vraag is: wie wordt de ultieme winnaar? Dit wordt een ervaring om nooit te vergeten.

Voordat de festiviteiten beginnen, zal de korte algemene ledenvergadering plaatsvinden in een ruimte die de toepasselijke Westlandse naam draagt: De Eenruiter.

Na de activiteiten zullen we een speciaal toostmoment hebben, gevolgd door het smakelijke buffet: 'Rondje De Lier'.

We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan dit jubileum en de vergadering bij te wonen. We hopen op een grote opkomst van leden. U kunt zich eenvoudig aanmelden via de onderstaande knop.

Laat ons weten of u van de partij bent!