Meld u nu aan voor het Leren en Inspireren event op dinsdag 3 juli

foto Meld u nu aan voor het Leren en Inspireren event op dinsdag 3 juli

Is waterstof écht de brandstof van de toekomst? Hoe kunt u waterstof toepassen in uw bedrijf? En wat zijn dan eigenlijk de voordelen? Deze en meer vragen gaan we beantwoorden tijdens de derde editie van het BB De Woerd ‘Leren en Inspireren’ event.

Het bestuur van BB De Woerd nodigt u van harte uit voor een rondleiding en presentatie bij Forze in Delft op dinsdag 3 juli 2018. We sluiten samen af bij de Bierfabriek in Delft voor een borrel en diner. Reserveer deze datum in uw agenda en laat ons uiterlijk vrijdag 22 juni via onderstaand formulier weten of we op uw aanwezigheid kunnen rekenen.

Programma dinsdag 3 juli 2018

We verzamelen om 15.15 uur op het bedrijventerrein van De Woerd, waarna we met een touringcar naar Delft vertrekken. Na de rondleiding en presentatie bij Forze, sluiten we af met een borrel en diner bij de Bierfabriek in Delft. Hierna wordt u met de touringcar teruggebracht naar Bedrijventerrein De Woerd, dit zal omstreeks 20.30 uur zijn.

  • 15.15 uur verzamelen Woonboulevard, Naaldwijk
  • 15.30 uur vertrek naar D:DREAM HALL, Delft 
  • 16.00 uur presentaties en rondleiding van Forze over waterstoftoepassingen 
  • 17.30 uur vertrek naar Bierfabriek, Delft 
  • 18.00 uur diner en netwerken bij Bierfabriek, Delft
  • 20.30 uur verwacht tijdstip van aankomst in Naaldwijk

Aan- of afmelden

We rekenen uiteraard op uw komst. Wel hebben we met enkele voorbereidingen te maken, dus laat ons a.u.b. uiterlijk vrijdag 22 juni aanstaande weten of wij op uw aanwezigheid kunnen rekenen. Indien u niet aanwezig kunt zijn, zou u zich dan willen afmelden? Dit kunt u doen via onderstaand formulier of via aanmelden@arling.nl o.v.v. de bedrijfsnaam en het aantal personen (maximaal twee personen per bedrijf). Heeft u dieetwensen of allergieën? Geef dit dan ook aan ons door.

Naam

Dreamteam Forze

Het ‘Dreamteam Forze’ is in 2007 opgericht door vijftig gepassioneerde en getalenteerde studenten van de TU Delft. Hun doel; een positieve bijdrage leveren aan de duurzaamheid in de mobiliteitsindustrie door het ontwikkelen van 's werelds eerste raceauto die waterstof-elektrisch is aangedreven. De afgelopen tien jaar zijn acht van dit soort raceauto’s gebouwd, waaronder de snelste waterstof racewagen ter wereld én de recent onthulde Forze VIII.

Forze ontvangt ons in de Dreamhall van de TU Delft waar tien studententeams, die zich een jaar lang vrijwillig inzetten voor een project met een duurzaam en innovatief karakter, zijn gevestigd. Forze is met achttien fulltime leden één van de grootste teams. Forze gelooft in een toekomst waarin waterstof een grote rol gaat spelen, zeker in de transportsector. Hun ultieme doel is daarom het promoten van waterstoftechnologie in de mobiliteitssector.

Niet alleen voor de mobiliteitssector is het gebruik van waterstof interessant. Als we Japan mogen geloven, worden de Olympische Spelen van 2020 in Tokio de Spelen van de waterstof. Het dorp, waar tijdens de Spelen ruim 17.000 atleten en andere gasten gaan verblijven, moet worden omgetoverd tot ‘waterstofstad’. De organisatie van het sportevenement wil de accommodaties, sportlocaties en horeca in het dorp via waterstofenergie voorzien van elektriciteit en warm water. 

Tijdens het ‘Leren en Inspireren’ event krijgen we van Forze zowel een rondleiding door de werkplaats in de Dreamhall van de TU Delft én een presentatie met als thema waterstoftoepassingen. Maak na afloop nog een proefrit in de racesimulator om te ervaren hoe het voelt om in de unieke waterstofracewagen te rijden!