Meld u nu aan voor de Algemene Ledenvergadering op woensdag 30 mei

foto Meld u nu aan voor de Algemene Ledenvergadering op woensdag 30 mei

Het bestuur van BB De Woerd nodigt u van harte uit voor de Algemene Ledenvergadering op woensdag 30 mei aanstaande. Wij ontvangen u graag om 19.30 uur bij Partycentrum De Binnenhof aan de Van der Hoevenstraat 17 in Naaldwijk. Lees hier meer over deze belangrijke ALV én meld u direct aan.

Thema: Bedrijfsleven ontmoet politiek

Remmert Keizer

We hebben een speciale gast op bezoek, namelijk de heer Remmert Keizer, politiek leider van GemeenteBelang Westland. We gaan met hem in gesprek over wat de politiek kan betekenen voor de bedrijven op bedrijventerrein De Woerd. Wat kunnen bedrijven bijvoorbeeld verwachten van de vertaalslag van het coalitieakkoord naar het bedrijfsleven?

Remmert Keizer treedt op als gastspreker, er wordt geen presentatie gegeven. De bijeenkomst wordt interactief ingevuld op basis van vragen vanuit de bedrijven op De Woerd. Remmert Keizer gaat in op zaken die u bezig houden en waar u als ondernemer op De Woerd tegen aan loopt in het contact met gemeente Westland.

Mail uw vragen naar info@bbdewoerd.nl.

Download hier de agenda voor deze vergadering en enkele bijbehorende documenten:

Aan- of afmelden

We rekenen uiteraard op uw komst. Wel hebben we met enkele voorbereidingen te maken, dus laat ons a.u.b. vóór vrijdag 25 mei aanstaande weten of wij op uw aanwezigheid kunnen rekenen. Dit kunt u doen via onderstaand aanmeldformulier (maximaal twee personen per bedrijf).