Nieuws

Nieuwsberichten

 • Westland Werelds

  Zet je organisatie, net als PDI, Worldstream en VLP flexibele afscheidingen, gratis op de digitale wereldkaart WestlandWerelds van de gemeente Westland!

  » Lees meer

  Westland Werelds
 • Verkeersveiligheid

  Op initiatief van BB de woerd hebben er gesprekken plaatsgevonden met Gemeente Westland omtrent het verbeteren van de verkeersveiligheid op het bedrijventerrein. Naar aanleiding hiervan is de gemeente begonnen met een test door snelheidsmeters te plaatsen op ons bedrijventerrein. Wij hopen hier mede een bijdrage te leveren aan de verbetering van ons bedrijventerrein.
  » Lees meer

  Verkeersveiligheid
 • Schouw - onderhoud bedrijventerrein De Woerd

  In augustus jl. is wederom een schouw gehouden over het bedrijventerrein. Door dit regelmatig te doen, houden we De Woerd netjes. Een aantal verbeterpunten zijn geconstateerd. In enkele gevallen zijn deze rechtstreeks met de bedrijven gecommuniceerd en in aantal situaties is gebruik gemaakt van de ‘Buiten Beter’-app.
  » Lees meer

  Schouw - onderhoud bedrijventerrein De Woerd
 • Meld u nu aan voor het Leren en Inspireren event op dinsdag 25 juni

  Het bestuur van BB de Woerd nodigt u van harte uit voor de vierde editie van het Leren en Inspireren event op dinsdag 25 juni 2019.
  Dit jaar zijn we te gast bij een ondernemer pur sang, Kars Veling. Kars richtte in 2000 het strategisch technologiebureau Q42 op. In 2015 heeft hij zijn krachten gebundeld met Martin Kool en Janneke Plaisier en is LessonUp ontstaan.
  Na een boottocht met de Ooievaart door het centrum van Den Haag sluiten we met elkaar af bij restaurant Pavlov voor een borrel en diner. Reserveer daarom 25 juni 2019 in uw agenda en laat ons uiterlijk maandag 10 juni weten of we op uw aanwezigheid kunnen rekenen.
  » Lees meer

  Meld u nu aan voor het Leren en Inspireren event op dinsdag 25 juni
 • Meld u nu aan voor de Algemene Ledenvergadering op maandag 15 april

  Als lid van BB De Woerd bent u van harte uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering op maandag 15 april aanstaande om 19.30 uur bij Kemeling Kunststoffen aan de Slachthuisstraat 7 in Naaldwijk. Het thema van deze ALV is 'Let's make the transition' met een presentatie van Robert Kemeling én een rondleiding bij Kemeling Kunststoffen. Laat u inspireren over mogelijkheden van kunststoffen, robotisering, industrie 4.0 en hoe je passie, vakmanschap en plezier van medewerkers vergroot! Lees hier meer over deze belangrijke ALV en meld u direct aan.
  » Lees meer

  Meld u nu aan voor de Algemene Ledenvergadering op maandag 15 april
 • Meld u aan voor de kerstborrel op maandag 10 december 2018!

  De decembermaand staat alweer voor de deur. Het bestuur van BB De Woerd nodigt u van harte uit voor de kerstborrel met de buren van het Bedrijventerrein De Woerd op maandag 10 december 2018! Ditmaal vindt de kerstborrel plaats in het nieuwe pand van Reinders en Van Soest aan de Van der Hoevenstraat 18 te Naaldwijk. We gaan kort terugblikken op het afgelopen jaar en samen met u vooruitblikken en het glas heffen op 2019.
  » Lees meer

  Meld u aan voor de kerstborrel op maandag 10 december 2018!
 • Het project 'Energie op bedrijventerrein De Woerd' een succes

  BB De Woerd scoort met het initiatief om gezamenlijk subsidie aan te vragen voor het aanbrengen van zonnepanelen! De leden van BB De Woerd hebben zich aan kunnen melden voor een collectieve subsidieaanvraag voor zonnepanelen in samenwerking met gemeente Westland. Aan de criteria is voldaan en namens BB De Woerd is de subsidieaanvraag ingediend. Eind januari 2019 krijgen we te horen of de subsidie wordt toegekend. We houden u op de hoogte.
  » Lees meer

  Het project 'Energie op bedrijventerrein De Woerd' een succes
 • Meldpunt leefomgeving

  Bij Meldpunt leefomgeving kunt u terecht met al uw meldingen, vragen en verzoeken over de openbare ruimte in gemeente Westland. Wat u zoal kunt melden bij dit meldpunt? Denk hierbij aan:
  Structurele overlast door feesten.
  Feesten en partijen kunnen niet op het bedrijventerrein gehouden worden.
  Verdachte omstandigheden.
  De gemeente vraagt een melding zo compleet mogelijk te beschrijven, met concrete voorbeelden.
  » Lees meer

  Meldpunt leefomgeving
 • Illegale bewoning

  Tijdens de ledenvergadering is er gesproken over illegale bewoning op het bedrijventerrein. BB de Woerd is hierover in overleg met de gemeente Westland. Er is een oproep gedaan aan BB De Woerd om een inventarisatie te houden naar illegale bewoning door migranten. Wanneer u concrete voorbeelden heeft die het onderzoek kunnen ondersteunen, vragen we u dit te melden via info@bbdewoerd.nl.   
  » Lees meer

  Illegale bewoning
 • Te koop / te huur

  BB De Woerd ondersteunt haar leden graag in de verkoop of verhuur van panden op het bedrijventerrein. Gaat u verkopen of verhuren? Informeer ons hierover via info@bbdewoerd.nl. Wij zullen er dan voor zorgen dat dit op de website van BB De Woerd vermeld wordt.
  » Lees meer

  Te koop / te huur
 • Netwerkborrel Peugeot Blauwendaal

  Op vrijdag 23 november aanstaande organiseert Peugeot Blauwendaal Naaldwijk een netwerkborrel met een heerlijk warm buffet en een originele ‘car-speeddate’ in de showroom aan de Grote Woerdlaan 36F in Naaldwijk ter gelegenheid van de introductie van een spikplinternieuw model; de Peugeot Partner. Deze auto is nu al uitgeroepen tot ‘International Van of the Year’! Ontmoet potentiële relaties tijdens de car-speeddate terwijl u in de nieuwste Peugeots zit; hoe leuk is dat?
  Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom bij Peugeot Blauwendaal. Na een welkomstwoord zullen om 17.45 uur de car-speeddates van start gaan. Om 18.30 uur kunt u genieten van een smaakvol buffet bij de borrel en worden de Peugeot Partner en Rifter spectaculair onthuld.
  Komt u ook? Meld u dan aan via naaldwijk@blauwendaal.nl. Neem gerust een partner mee!
  » Lees meer

  Netwerkborrel Peugeot Blauwendaal
 • Een geslaagde middag bij TU Delft en Bierfabriek

  Op dinsdag 3 juli vond de derde editie van het BB De Woerd ‘Leren en Inspireren’ event plaats. Met een groep van 35 ondernemers vertrokken we richting Delft om erachter te komen of waterstof écht de brandstof van de toekomst is. Het was een geslaagde middag bij de TU Delft en de Bierfabriek! Bekijk hier de foto's.
  » Lees meer

 • Meld u nu aan voor het Leren en Inspireren event op dinsdag 3 juli

  Is waterstof écht de brandstof van de toekomst? Hoe kunt u waterstof toepassen in uw bedrijf? En wat zijn dan eigenlijk de voordelen? Deze en meer vragen gaan we beantwoorden tijdens de derde editie van het BB De Woerd ‘Leren en Inspireren’ event. Het bestuur van BB De Woerd nodigt u van harte uit voor een rondleiding en presentatie bij Forze in Delft op dinsdag 3 juli 2018. We sluiten samen af bij de Bierfabriek in Delft voor een borrel en diner. Reserveer daarom tussen 15.00 en 20.30 uur in uw agenda en laat ons uiterlijk vrijdag 22 juni weten of we op uw aanwezigheid kunnen rekenen.
  » Lees meer

  Meld u nu aan voor het Leren en Inspireren event op dinsdag 3 juli
 • Seizoenarbeiders opvangen op bedrijventerrein, dat kun je de ondernemers niet aandoen

  Remmert Keizer (GBW) waarschuwt politiek tijdens ledenvergadering BB De Woerd. ‘Seizoenarbeiders opvangen op bedrijventerreinen is een onwenselijke situatie.’ Niet te star vasthouden aan het glasareaal, eerlijk zijn over de oorzaken van de parkeerdruk en vooral geen opvang van seizoenarbeiders op het bedrijventerrein. Politiek leider Remmert Keizer van GemeenteBelang Westland maakte van zijn uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) van BB De Woerd gebruik om de antwoorden op prangende vragen van een politiek tintje te voorzien.
  » Lees meer

 • Meld u nu aan voor de Algemene Ledenvergadering op woensdag 30 mei

  Als lid van BB De Woerd bent u van harte uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering op woensdag 30 mei aanstaande om 19.30 uur bij Partycentrum De Binnenhof aan de Van der Hoevenstraat 17 in Naaldwijk. Het thema van deze ALV is 'Bedrijfsleven ontmoet politiek' met een gastoptreden van de heer Remmert Keizer, politiek leider van GemeenteBelang Westland.Lees hier meer over deze belangrijke ALV en meld u direct aan.
  » Lees meer

  Meld u nu aan voor de Algemene Ledenvergadering op woensdag 30 mei
 • Bedrijven Investeringszone (BIZ) van vitaal belang voor ondernemers De Woerd

  NAALDWIJK – Op bedrijventerrein De Woerd zijn circa tweehonderd ondernemingen gevestigd en de teller loopt op. Tijd om het beheer van het bedrijventerrein te intensiveren, vindt het bestuur van De Woerd. In overleg met gemeente Westland is het initiatief genomen een Bedrijven Investeringszone (BIZ) op te richten. De oproep luidt: Stem voor de BIZ!
  » Lees meer

  Bedrijven Investeringszone (BIZ) van vitaal belang voor ondernemers De Woerd
 • Meld u aan voor de kerstborrel op maandag 11 december 2017!

  Het bestuur van BB De Woerd nodigt u van harte uit voor de kerstborrel met de buren van het Bedrijventerrein De Woerd op maandag 11 december 2017! Ditmaal vindt de kerstborrel plaats bij onze gastvrije buur Troost Interieurs aan de Gildestraat 108-110 te Naaldwijk. Hier zullen wij onder het genot van een hapje en een drankje het jaar feestelijk afsluiten.
  » Lees meer

 • Eerste stap gezet naar nieuwe BIZ De Woerd

  Op 1 september 2017 ondertekenden voorzitter van BB De Woerd, Peter van der Wilk en Chiel Verbruggen namens Gemeente Westland de uitvoeringsovereenkomst voor het oprichten van een Bedrijven Investeringszone (BIZ) voor bedrijventerrein De Woerd in Naaldwijk. Met de BIZ investeren de ondernemers gezamenlijk in de kwaliteit van hun bedrijfsomgeving.
  » Lees meer

  Eerste stap gezet naar nieuwe BIZ De Woerd
 • BB De Woerd en Renewi tekenen voor een duurzame toekomst

  Peter van der Wilk - voorzitter van Belangenvereniging Bedrijventerrein De Woerd - en Leo Schipper - Manager Verkoop van Renewi(voorheen Van Vliet Contrans) – hebben hun handtekening gezet onder een nieuwe overeenkomst tussen beide partijen. Het bedrijventerrein en de afvalinzamelaar/verwerker gaan ook de komende drie jaar zeer intensief samenwerken op het gebied van collectieve afvalinzameling en verwerking, het terugdringen van de CO2-uitstoot en het bevorderen van de veiligheid op en rond De Woerd.
  » Lees meer

  BB De Woerd en Renewi tekenen voor een duurzame toekomst
 • Leren en inspireren, op bezoek in Den Haag!

  Zoals elk jaar organiseren wij ook dit jaar voor de leden van BB De Woerd een burenborrel! Net als vorig jaar krijgt ook deze borrel onder het thema 'Leren en Inspireren' een andere invulling. Tijdens deze bijeenkomst krijgen we een excursie op het Binnenhof met tevens een rondleiding door de Tweede kamer, de Ridderzaal en Statenpassage en aansluitend een leuk intermezzo: “in gesprek met Arne Weverling”.
  » Lees meer

  Leren en inspireren, op bezoek in Den Haag!