Een vereniging die de mouwen opstroopt

De laatste jaren is het beeld van bedrijventerrein De Woerd flink veranderd. Er is een groot gebied aan toegevoegd, waardoor tientallen nieuwe ondernemers er hun intrek hebben genomen. Dat maakt het des te belangrijker om de krachten te bundelen. Er zijn tal van onderwerpen waarover ondernemers kúnnen en móeten meepraten: verkeer, infrastructuur, bewegwijzering, veiligheid en ga zo maar door. En door één duidelijke spreekbuis te hanteren, weten andere partijen ons eerder te vinden.

Nieuwsberichten

 • BIZ De Woerd

  Op 1 september 2017 ondertekenden voorzitter van BB De Woerd, Peter van der Wilk en Chiel Verbruggen namens Gemeente Westland de uitvoeringsovereenkomst voor het oprichten van een Bedrijven Investeringszone (BIZ) voor bedrijventerrein De Woerd in Naaldwijk. Met de BIZ investeren de ondernemers gezamenlijk in de kwaliteit van hun bedrijfsomgeving.
  » Lees meer

  BIZ De Woerd
 • Infrastructuur

  De infrastructuur van het gebied is grondig onder handen genomen. Zo is in de Industriestraat de gehele riolering vervangen, over een lengte van 1.440 meter. Na een jaar inklinken van de grond is in het kader van de revitalisering ook de gehele bestrating vernieuwd. Ook zal het terrein in de avonduren betere verlichting krijgen.
  » Lees meer

  Infrastructuur
 • Parkeervoorzieningen

  De vernieuwing van de riolering, die het noodzakelijk maakt straten open te breken, biedt een uitstekende mogelijkheid om meteen de parkeervoorziening onder de loep te nemen. Daarbij gaat de aandacht zowel uit naar meer plaatsen voor bedrijven en bezoekers overdag, maar ook voor een goede regeling van vrachtwagens die nu in de avonduren op De Woerd worden geparkeerd.
  » Lees meer

  Parkeervoorzieningen
 • Veiligheid

  De veiligheid van het bedrijventerrein is in de afgelopen maanden verhoogd. Die veiligheid omvat enerzijds de veiligheid van het verkeer. Snelheidsremmende maatregelen moeten ervoor zorgen dat de snelheid van rijdende auto's wordt verminderd. Anderzijds gaat het om de veiligheid van alle personen werkzaam op het bedrijventerrein. Hier vindt u een overzicht van de aanwezige AED's op het bedrijventerrein.
  » Lees meer

  Veiligheid
 • Afvalcontract

  BB De Woerd heeft een gezamenlijk afvalcontract afgesloten met Van Vliet Contrans, waaraan thans 45 bedrijven deelnemen. Hierdoor is een collectief voordeel bereikt waardoor velen hun contributie al snel terugverdienen.
  » Lees meer

  Afvalcontract