Het bestuur van BB de Woerd

Het bestuur van BB de Woerd

Nieuwsberichten

 • Peter van der Wilk - directeur Westland Accountancy

  "Als adviseur voor het MKB wil ik opkomen voor de belangen van de bedrijven die op De Woerd gevestigd zijn. Dat is ook de prikkel voor mij geweest om voorzitter van BB De Woerd te worden. Op de eerste plaats blijft onze aandacht hierbij uitgaan naar een schoon en veilig terrein. Verder willen we ook nog meer gaan werken aan het verbeteren van de contacten met de ondernemers. Zijn er fricties, dan kun je als bestuur een bemiddelende rol spelen. Ook het samen optrekken met de gemeente blijft een speerpunt. We willen op de hoogte blijven van bestemmingsplannen en milieuzoneringen. Bedrijven die op De Woerd gevestigd zijn, mogen geen overlast veroorzaken. Daarnaast willen we de ondernemers op De Woerd in contact brengen met elkaar. Dan accepteer je niet alleen meer van elkaar, je ziet ook mogelijkheden om zaken met elkaar te doen." Klik hier voor de portefeuille van Peter van der Wilk.
  » Lees meer

  Peter van der Wilk - directeur Westland Accountancy
 • Bart van Leeuwen – Directeur/eigenaar VLP flexibele afscheidingen

  "Toen mij gevraagd werd tot het bestuur van Belangenvereniging Bedrijventerrein De Woerd toe te treden, hoefde ik niet lang na te denken. Na gezien te hebben wat BB De Woerd in het verleden bereikt heeft voor de leden en het terrein zelf, vind ik het een mooie uitdaging om hier een vervolg aan te geven. Daarnaast is De Woerd vele interessante bedrijven rijk. Bedrijven, die actief zijn in diverse takken van sport. Dit maakt het een interessant bedrijventerrein voor ondernemers die overwegen zich hier te vestigen." Klik hier voor de portefeuille van Bart van Leeuwen.
  » Lees meer

  Bart van Leeuwen – Directeur/eigenaar VLP flexibele afscheidingen
 • Suzanne Klijn - van Soest - Reinders & van Soest HRM-Mobiliteit-Recruitment-Mediation

  "Als Commercieel directeur bij Reinders & van Soest ben ik verantwoordelijk voor het hele commerciële speelveld, waarin ik het belangrijk vind dat de klant een luisterend oor heeft en er proactief met de klant wordt meegedacht. Samen zoeken naar oplossingen en mogelijkheden om de organisatie het best tot haar recht te laten komen, is wat ik graag doe." Klik hier voor de portefeuille van Suzanne Klijn.
  » Lees meer

  Suzanne Klijn - van Soest - Reinders & van Soest HRM-Mobiliteit-Recruitment-Mediation
 • René Hogervorst - Commercieel Manager Elektravon

  "Het is voor iedere ondernemer op BB De Woerd van belang dat ons bedrijventerrein er goed verzorgd eruit ziet en het een prettige omgeving is om je bedrijf hier te vestigen. Voor de ondernemers geeft dit ook een positieve bijdrage aan de waarde van hun onroerend goed." Klik hier voor de portefeuille van René Hogervorst.
  » Lees meer

  René Hogervorst - Commercieel Manager Elektravon